Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο Θανάσης Πανάγου υποψήφιος με το Αυτοδιοικητικό κίνημα στην Φωκίδα

Ο Θανάσης Πανάγου είναι Δάσκαλος και είναι αποσπασμένος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Άμφισσα.
Συμμετείχε σε Πανελλήνια συνέδρια και πανελλήνιες συνδιασκέψεις ως μέλος των συντονιστικών επιτροπών των εθνικών δικτύων Ελιά και Γεωπολιτιστικά γεωμυθολογικά μονοπάτια.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει εκπονήσει με τους μαθητές, δύο προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέματα «Καταναλωτισμός και ποιότητα ζωής» το σχ.έτος 1999-2000 και «Υγιεινή διατροφή»
Ασχολείται με τη φωτογραφία και συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες του βουνού (ορειβασία, πεζοπορία κ.τ.λ) σε όλη την Ελλάδα και άλλες γενικά δραστηριότητες που αφορούν σε ζητήματα περιβάλλοντος με συλλόγους, ή πρωτοβουλίες από όλη την Ελλάδα. 
Δραστηριοποιείται με την κίνηση αναδάσωσης του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού και είναι μέλος ...
εθελοντικών ομάδων πυροπροστασίας για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Είναι μέλος του Συλλόγου Αγοριανιτών Αθηνών και περιοδικός συνεργάτης της εφημερίδας «Αγοριανίτικα Νέα». Πρώην Πρόεδρος και στην παρούσα φάση μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Επταλόφου, με πλούσια δράση στην οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων . Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Χ.Ο.Π (Αθλητικός Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Παρνασσού) του Δήμου Παρνασσού και έφορος δημοσίων σχέσεων. Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγόριανης. Για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου δασκάλων – νηπιαγωγών Ν.Φωκίδας «Αλέξανδρος Δελμούζος»
Συμμετοχή σε εθνικές   εκλογικές διαδικασίες ως υποψήφιος βουλευτής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δ.Παρνασσού) και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Νομαρχία Φωκίδας).
Δραστηριότητες με διάφορες ομάδες και το κοινωνικό φόρουμ κατά της παγκοσμιοποίησης.

1 σχόλιο: