Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Η στάση του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου, τιμά την αυτοδιοίκηση και δείχνει το δρόμο

Η έμπρακτη αντίσταση του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου απέναντι στην αυθαιρεσία των ιδιωτικών διοδίων, εκφράζει την λαική αγανάκτηση και ενισχύει τους αγώνες των κατοίκων. Η ολοένα και αυξανόμενη οργή των πολιτών της Στερεάς αλλά και όλης της Ελλάδας για τις διαρκείς αυξήσεις και τους δεκάδες νέους σταθμούς διοδίων στο εθνικό οδικό δίκτυο, έχει επιπτώσεις στις εισπράξεις των εταιρειών. Για τον ...
λόγο αυτό επιχειρείται ο εκφοβισμός και η καταστολή των αντιδράσεων, επιχείρηση στην οποία εντάσσεται η σύλληψη και κράτησή του δημάρχου που έπραξε το αυτονόητο: άνοιξε - όπως είχε καθήκον- την πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο πληρωμένο από δημόσια χρηματοδότηση.  Η στάση του Α. Γκλέτσου τιμά την αυτοδιοίκηση και δείχνει το δρόμο σε όσους θεωρούν ότι οφείλουν να εκπροσωπούν το κοινό όφελος και όχι κομματικά ή οικονομικά συμφέροντα. Ελπίζουμε να βρεί σύντομα πολλούς μιμητές. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε τις μπάρες μαζί με όλους όσους αγωνίζονται για ελεύθερους και ασφαλείς δρόμους για όλους τους πολίτες.

1 σχόλιο:

  1. Ο Απόστολος Γκλέτσος μπόρεσε να πιάσει τον σφυγμό της εποχής, .., κατανόησε το γεγονός ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί πια να τον κοροϊδεύουν ..

    http://www.madata.gr/epikairotita/politics/87909.html

    Άλλο όμως ΗΘΟΠΟΙΟΣ με θεατές ιδιώτες, κι άλλο παιδαγωγός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ σε πολίτες, και τα δυο όμως είναι αναπόσπαστα στοιχεία της Εκκλησίας του Δήμου.

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή