Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ανακοινώσεις Υποστήριξης στο Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς

Ανακοινώσεις Υποστήριξης

Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς έχει αναδειχθεί σε πόλο έλξης πολιτών που υπερβαίνουν την προβληματική διαδικασία του από τα πάνω “χρίσματος” υποψηφίων από τα κόμματα. Βασίζεται στην οριζόντια επικοινωνία και λήψη αποφάσεων σε ανοιχτές συνελεύσεις με την ισότιμη συμμετοχή όλων, σεβασμό των διαφορετικών απόψεων και διάθεση συνεργασίας και ενότητας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πλαίσιο του Αυτοδιοικητικού Κινήματος συνεργάζονται αρμονικά ενεργοί πολίτες χωρίς κομματική ένταξη, με πολίτες οι οποίοι εγκαταλείπουν τα πολιτικά κόμματα που ευθύνονται για την παραγωγή και ακραία όξυνση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, καθώς και με ένα πολιτικά πολύχρωμο σύνολο πολιτών, που έχουν συνδυάσει την ένταξη στην αριστερά και στο χώρο της οικολογίας με τη συνεργασία στην κινηματική δράση. Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα έρχεται σαν φυσική συνέπεια μιας ευρείας συσπείρωσης ενεργών πολιτών τα τελευταία χρόνια, που συγκροτήθηκε στη βάση της αγωνιστικής στάσης και με τη λογική της προωθητικής σύνθεσης, μέσα από τις δικές μας ανάγκες και όχι με το αναμάσημα προκατασκευασμένων σχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, το Αυτοδιοικητικό Κίνημα εξελίσσεται σε αποδέκτη μιας ευρύτατης υποστήριξης και από πολιτικές συλλογικές. Μεταξύ άλλων, έχουν μέχρι στιγμής ανακοινώσει ότι το υποστηρίζουν οι:


Συνιστώσες Σύριζα (ΑΚΟΑ, ΑΠΟ, ΔΕΑ, ΚΕΔΑ, ΚΟΕ, Οικοσοσιαλιστές, Ομάδα ΡΟΖΑ), Οικολόγοι ΠράσινοιΜέλη Συν, Δημοκρατική Αριστερά, Μέλη Δικτύου Γυναικών Σύριζα, Αρxιπέλαγος Αιγαίου, ECOLEFT

2 σχόλια:

  1. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Αυτοδιοικητικό κίνημα Στερεάς Ελλάδας στις εκλογές για τη διαμόρφωση και καταγραφή στην κοινωνία της στερεάς ενός ριζοσπαστικού αριστερού ρεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " ένα πολιτικά πολύχρωμο σύνολο πολιτών, που έχουν συνδυάσει την ένταξη στην αριστερά και στο χώρο της οικολογίας με τη συνεργασία στην κινηματική δράση.

    Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα έρχεται σαν φυσική συνέπεια μιας ευρείας συσπείρωσης ενεργών πολιτών τα τελευταία χρόνια, που συγκροτήθηκε στη βάση της αγωνιστικής στάσης και με τη λογική της προωθητικής σύνθεσης, μέσα από τις δικές μας ανάγκες και όχι με το αναμάσημα προκατασκευασμένων σχημάτων.

    Στο πλαίσιο αυτό, το Αυτοδιοικητικό Κίνημα εξελίσσεται σε αποδέκτη μιας ευρύτατης υποστήριξης και από πολιτικές συλλογικές."

    Σπίθας
    Εύχομαι καλή επιτυχία !
    ..και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή