Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Facebook και Αυτοδιοικητικό κίνημα Περιφέρειας Στερεάς

Τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να φέρουν σε επαφή ανθρώπους που βρίσκονται μακρυά ο ένας από τον άλλο, μπορούν δε να χρησιμοποιηθούν και για την ανάπτυξη του κινήματος.
Φυσικά δεν πιστεύουμε ότι αυτή η λειτουργία από μόνη της μπορεί να αποτελέσει κίνημα, αλλά μπορεί να διευκολύνει τις επαφές μεταξύ μας και να χρησιμοποιηθεί σαν εργαλείο  προς όφελός μας.

Για τον σκοπό αυτό έχουμε φτιάξει το προφίλ του Αυτοδιοικητικού κινήματος το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνούμε μεταξύ μας και να δημιουργούμε φίλους.
Έχουμε φτιάξει την Σελίδα του Αυτοδιοικητικού κινήματος με την οποία όποιος θέλει μπορεί να λαμβάνει τις ενημερώσεις της σελίδας μας στο δικό του προφίλ του Facebook, χωρίς κατ ανάγκη να είναι φίλος μας σε αυτό.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε την αναβαθμισμένη ομάδα του Facebook που δίνει την δυνατότητα σε όποιον εγγραφεί σε αυτήν, να δέχεται επί πλέον μηνύματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο για οποιαδήποτε εκδήλωση, δραστηριότητα αναρτηθεί στην ομάδα. Δίνει επίσης την δυνατότητα Ομαδικής συνομιλίας σε όσους από τους φίλους της ομάδας είναι συνδεδεμένοι εκείνη την στιγμή στο Facebook.
Όσοι θέλετε να μαθαίνεται τις ανακοινώσεις του Αυτοδιοικητικού κινήματος και να συμμετέχετε πιο ενεργά σε αυτό εγγραφείτε στην Ομάδα μας. Οι υπόλοιποι μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα και τις αναρτήσεις της Σελίδας μας εγγραφόμενοι στην Σελίδα που έχουμε δημιουργήσει.
Οι φίλοι του Αυτοδιοιοκητικού κινήματος είναι καλό να εγγράψουν στην Ομάδα όσους περισσότερους πιστεύουν ότι πρέπει να εγγραφούν.
Καλό θα ήταν τέλος να προταθούν κάποια ονόματα ανά Νομό τα οποία να οριστούν διαχειριστές της Ομάδας αυτής.

http://www.facebook.com/groups/aytodioikitiko

2 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα τις επικοινωνίας βρίσκεται αλλού, στο ότι ο καλός συνομιλητής θα πρέπει να έχει και την παιδεία του ακούειν, διαφορετικά ο μονόδρομος των ενημερώσεων δεν αποδίδει και πολύ εποικοδομητικά στην απόκτηση
    ΓΝΩΣΗς που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ
    .. http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html ..
    κι ούτε κατοχυρώνεται χωρίς ένα ..
    ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    .. http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html ..
    κι άλλο τόσο όταν δεν γίνονται πολιτικές παρεμβάσεις στην Περιφέρεια για λεπτεπίλεπτα θέματα διαφθοράς "πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ψήφο του" ασχέτως κόμματος κινήματος ή δημοτικής κουλτούρας.

    Το οργανωτικό θέλει όχι μόνο κανόνια, αλλά και κεραίες που πιάνουν ψιλές συχνότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέρμα μας φάγανε λάχανο οι Ιδώτες τραπεζίτες της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι 17,30 και ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ μόνον 27 ΕΛΛΗΝΕΣ υπέγραψαν για τον ΕΛΕΓΧΟ του ΑΝΕΞΕΛΕΓΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρέους από το 1821!
    Τύφλα νάχει το ΧΑΡΚΙΤΙ των Γιαπωνέζων μπροτά στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
    http://www.gopetition.com/peti​tion/43171/signatures.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή