Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Χρυσαυγίτες ήρθαν στην Ιτέα για να προκαλέσουν και κατέληξαν κυνηγημένοι στο αστυνομικό τμήμα.

Η Χρυσή Αυγή κινείται για να καταλάβει κενό πολιτικό χώρο.Ο τρόπος παρέμβασης είναι γνωστός τρομοκρατία και λαϊκισμός.
Μια τέτοια παρέμβαση προσπάθησε να κάνει και χθες το βράδυ στην Ιτέα.
Μια ομάδα με έναν αρχηγό που είχε μεγαλύτερη ηλικία γύρω στα 30 και από πίσω του 5-6 πιτσιρίκια εφήβους, εμφανίστηκαν με μπλούζες της Χρυσής Αυγής στο μώλο της Ιτέας με σκοπό να προκαλέσουν.
Οι αντεγκλήσεις με νεολαίους την περιοχής μας δεν άργησαν να δημοσιοποιηθούν και στην υπόλοιπη νεολαία της πόλης μας. Στην διαδρομή από τον μώλο μέχρι την παιδική χαρά της παραλίας μαζεύτηκαν 20 άτομα μαθητές λυκείου της περιοχής και τους περικύκλωσαν.
Εκεί οι φασίστες υποστηρικτές του Χίτλερ ...
αποδοκιμάστηκαν μαζί και απο μαθητές αλλά και από θαμώνες των παραλιακών καταστημάτων.
Το ύφος αφ υψηλού που είχαν μετατράπηκε γρήγορα σε δειλία και αποχώρηση που συνοδεύτηκε με τρέξιμο μέχρι το αστυνομικό τμήμα της Ιτέας όπου κατέφυγαν και ζήτησαν προστασία κυνηγημένοι από την νεολαία της πόλης μας.
Η ανάγκη δημιουργίας αντιφασιστικής πρωτοβουλίας στην περιοχή μας αλλά και σε όλες τις περιοχές είναι καθοριστικής σημασίας.
Οι φασίστες διεκδικούν τους δρόμους και τον έλεγχό τους. Οι αυθόρμητες αντιδράσεις της νεολαίας μας δείχνουν τις δυνατότητες, αλλά οι οργανωμένες δυνάμεις της κοινωνίας έχουν χρέος να κάνουν ένα βήμα παραπάνω να οργανώσουν την αυτοπροστασία μας.
Αποστόλης Τσιάμης Φωκίδα

1 σχόλιο:

  1. ουτε στην Ιτεα, ουτε πουθενα
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή