Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Στηρίζουν με δηλώσεις το "Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας"

Δήλωση συνιστωσών ΣΥΡΙΖΑ (7/10/2010):
Στηρίζουμε το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς»
με υποψήφια περιφερειάρχισσα τη Δέσποινα Σπανούδη

Ένα από τα σχήματα που παίρνουν μέρος στις περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη και ανταποκρίνονται πλήρως στη λογική της απόφασης του πανελλαδικού συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς», με υποψήφια περιφερειάρχη την Δέσποινα Σπανούδη.

Μας εμπνέει ένα ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε από ανθρώπους των κινημάτων που ανέπτυξαν δράση στην περιοχή υπερασπίζοντας το περιβάλλον, τις κοινωνικές δομές, την ποιότητα ζωής. Αντιστάθηκαν στους επιχειρηματικούς ομίλους, στις αντιλαϊκές πολιτικές και στο μνημόνιο. Συσπειρώνει πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις της αριστεράς, της ριζοσπαστικής οικολογίας, ανένταχτους/ες, αγωνιστές/στριες. Δεν είναι καθόλου ένα ευκαιριακό σχήμα, αλλά στηρίζεται σε υπαρκτές κινήσεις που έχουν αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην περιοχή.

Στο σχήμα αυτό, που συγκροτήθηκε από τις αρχές του χρόνου, συμμετέχουν ενεργά άνδρες και γυναίκες από όλες τις δυνάμεις που συγκροτούν το ΣΥΡΙΖΑ. Οι διαδικασίες ανοιχτές, δημοκρατικές, άψογες. Εκτιμούμε, ακόμη, βαθύτατα ότι υποψήφιος περιφερειάρχης είναι γυναίκα, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφια ευρωβουλευτής του και μοναδική υποψήφια περιφερειάρχης στην Επικράτεια.

Στηρίζουμε το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς». Καλούμε τον Συνασπισμό, του οποίου πολλά στελέχη και μέλη συμμετέχουν ενεργά σε αυτό, έστω και τώρα να συμβάλει στην ενιαία εμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ।
ΑΚΟΑ, ΑΠΟ, ΔΕΑ, ΚΕΔΑ, ΚΟΕ, Οικοσοσιαλιστές, Ομάδα ΡΟΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου