Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στα Οινόφυτα παρουσιάζει το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιό του το «Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς»

Στα Οινόφυτα παρουσιάζει το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιό του το «Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς» με υποψήφια περιφερειάρχισσα τη Δέσποινα Σπανούδη

Οι νομάρχες - συνεργοί στην περιβαλλοντική κρίση της Στερεάς ζητούν την ψήφο σας για να συνεχίσουν ως περιφερειάρχες: να τους σταματήσουμε με το “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς”

Το περιβάλλον και οι άνθρωποι της Στερεάς πληρώνουν βαριά την πολιτική νομαρχών που όχι μόνο δεν αντιστάθηκαν στην μετατροπή της περιφέρειάς μας σε απέραντη χαβούζα, αλλά έβαλαν και την υπογραφή τους στην περαιτέρω επιβάρυνση του Ασωπού, του Ευβοϊκού, της Μεσσαπίας, του Κορινθιακού και του Μαλιακού. Για να τους επιβραβεύσουν, τα κόμματα του δικομματισμού τους έχρισαν υποψήφιους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες.

Οι πολίτες που συμμετέχουν στο “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς” ήταν απέναντί τους. Ενισχύοντας ένα πλήθος τοπικών κινημάτων, από την Οίτη, τη Γκιώνα, τον Ελικώνα, τις ακτές του Κορινθιακού, την Αντίκυρα και τη Θίσβη, τον Σπερχειό και τον Μαλιακό, τη Λιβαδειά και τη Θήβα, μέχρι τα Οινόφυτα, τη Χαλκίδα, τα Ψαχνά, το Αλιβέρι και τη Σκύρο. Κινήματα που αντιστάθηκαν στην ραγδαία, όσο και ανεξέλεγκτη, εκμετάλλευση των περιοχών μας από μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και συγκρούσθηκαν με τους νομάρχες που ενθάρρυναν τα φαινόμενα της υποβάθμισης. Θα είμαστε απέναντί τους και τώρα και μετά τις εκλογές, τόσο με την πολιτική μας δράση στα όργανα της περιφέρειας όσο και με τη συμμετοχή μας σε νέους αγώνες και κινήματα.

Παρουσιάζουμε τους υποψηφίους του Αυτοδιοικητικού Κινήματος και ανακοινώνουμε το πρόγραμμά μας, με εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην περιοχή που συμβολίζει τα μεγάλα δεινά των ανθρώπων και του περιβάλλοντος της περιφέρειας: στη γέφυρα του τρένου στον Ασωπό, περιοχή Οινοφύτων, το Σάββατο 9/10/2010 και ώρα 10.30 π.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου