Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Καμία διακοπή ρεύματος μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στον Δήμο Δελφών

Σήμερα εκδόθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο Άμφισσας προσωρινή διαταγή προς την ΔΕΗ να μην διακόψει την παροχή ρευματος στους πολίτες που προσέφυγαν και δεν έχουν πληρώσει το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών μέχρι τις 23-2-2012 που τα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα ...Η αίτηση  ασφαλιστικών μέτρων είχε κατατεθεί  κατά της ΔΕΗ από 141  συμπολίτες μας.
Την παρουσίαση των θέσεων των πολιτών έκαναν οι δικηγόροι κα Κασούτσα και κος Ταλαμάγκα  που έχουν αναλάβει δωρεάν την υπεράσπισή τους.
Οι λόγοι που επικαλέστηκαν ήταν η προσβολή της προσωπικότητας των πολιτών από την απειλή της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη πληρωμής του νέου ειδικού φόρου.
Απο το πρωί είχαν μαζευτεί δεκάδες πολίτες στα δικαστήρια για να υπερα
σπίσουν την αίτησή τους παρά τον σημερινό χιονιά που ήταν αποτρεπτικός για μετακινήσεις.
Οι δικηγόροι μας ενημέρωσαν μετά από αυτήν την εξέλιξη ότι μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου  και όποιος άλλος θέλει μπορεί να πάει στον Δήμο να καταθέσει τον λογαριασμό του ρεύματος μαζί με την απόδειξη πληρωμής του ποσού του λογαριασμού, εξαιρουμένου του ειδικού τέλους ώστε να μπορέσει να συμπεριληφθεί και αυτός στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που θα γίνουν στις 23 Φεβρουαρίου
Αποστόλης Τσιάμης Φωκίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου