Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση σε συνέλευση του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Στερεάς Ελλάδας

Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς αποτελεί χώρο συνάντησης πολιτών που συμμετέχουν και αποφασίζουν ισότιμα για τις κοινές τους δράσεις.
Οι παρεμβάσεις που κάναμε μέχρι σήμερα, τα ανοιχτά μέτωπα των αγώνων και των κινητοποιήσεων, τα οξυμένα προβλήματα που αναδεικνύουν σύλλογοι και κινήσεις πολιτών σε όλη την περιφέρεια, οι διεκδικήσεις την επόμενη περίοδο μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο - του οποίου η έναρξη κωλυσιεργεί απαράδεκτα- είναι ανάμεσα στα θέματα που θέλουμε να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε.
Καλούμε όσες και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν, σε ανοιχτή γενική συνέλευση, την Κυριακή 13 Φλεβάρη και ώρα 11.00, στην Λιβαδειά (κλειστό Θέατρο).

2 σχόλια:

  1. Μετά την κυριακάτικη συνέλευσή μας θα πάμε σε κάποια ταβέρνα. Εκεί θα κοπεί σπιτική βασιλόπιτα από το μέλος ή τον φίλο/φίλη του Αυτοδιοικητικού Κινήματος που θα έχει ταξιδέψει με τον πιο οικολογικό τρόπο (απαιτείται να προσκομιστούν αποδείξεις στην Επιτροπή Βασιλόπιτας 2011). Το φλουρί θα αντιστοιχεί σε δώρα από την εκτός εμπορικής διάθεσης οικολογική παραγωγή μελών του Αυτοδιοικητικού Κινήματος από τη Βοιωτία (συμβολικά μιας άλλης προοπτικής για την οικονομία της περιοχής).

    Εκ μέρους της (εξαιρετικά κρίσιμης) Επιτροπής Βασιλόπιτας 2011,
    Γιάννης Δελβενακιώτης
    Τέλης Τύμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΒΟΥΛΗΣ:
    Ο Αντώνιος Γεωργαντάς, αγωνιστής της Επανάστασης από τη Λειβαδιά,

    http://sitalkisking.blogspot.com/2011/02/6.html

    Για τον πιο οικολογικό τρόπο
    Εναλλακτική κοινότητα "Πελίτι"
    http://www.peliti.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή