Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτή συνέλευση του Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς στη Χαλκίδα

Στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε, υπάρχει δυνατότητα να ξαναγεννηθεί η ελπίδα; Μπορούμε να αντισταθούμε στα όσα υποβαθμίζουν τις ζωές και τους τόπους μας; Να απαντήσουμε με άμεση δημοκρατία και κοινωνική συμμετοχή; Να διεκδικήσουμε το μέλλον;
Το Αυτοδιοικητικό κίνημα είναι μια ανοιχτή περιφερειακή συλλογικότητα πολιτών που συναντιούνται σε αγώνες που αναπτύσσονται στις περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και δημιουργούν δίκτυα συνεργασίας και αλληλεγγύης. Είμαστε η μόνη περιφερειακή κίνηση που εκπροσωπείται στο περιφερειακό συμβούλιο, που συγκροτήθηκε από πολίτες και όχι από κομματικούς μηχανισμούς.
Μας ενώνει η ανάγκη για κοινή δράση απέναντι στα κοινά προβλήματα, η ελεύθερη έκφραση και η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, η συμμετοχή στα κινήματα για το περιβάλλον, την υγεία, την παιδεία, τα κοινωνικά δικαιώματα, ο αγώνας ενάντια στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που χρεοκοπεί κεντρικά και τοπικά.
Σας καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση, στην αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας (παραλία- είσοδος από Φαρμακίδου 15), την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 10:30 π.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972850659

1 σχόλιο:

  1. "..Η ανάγκη για κοινή δράση απέναντι στα κοινά προβλήματα, .. η συμμετοχή στα κινήματα για το περιβάλλον, την υγεία, την παιδεία, τα κοινωνικά δικαιώματα,.." "..ενάντια στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.." προϋποθέτει πολιτική παιδεία και γνώση, για να μπορέσει να λάβει σάρκα και οστά "..η ελεύθερη έκφραση και η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων,.." καθώς και η επαγρύπνηση,σε αντιπερισπασμό στημένων αιφνιδιασμών

    ΑπάντησηΔιαγραφή