Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση στη Χαλκίδα


 
Πρόσκληση

Καλούμε όλους τους φίλους του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Στερεάς Ελλάδας που είναι από την Εύβοια, να συναντηθούμε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΗΚΕΧ (Αβάντων 50, Χαλκίδα) για να συζητήσουμε για τις προγραμματικές θέσεις και όλα τα θέματα της εκλογικής δουλειάς για το νομό και για τον/την υποψήφιο/α αντιπεριφερειάρχη της κίνησης μας για την Εύβοια. Στo "Αυτοδιοικητικό Κίνημα", συμμετέχουν πολίτες που δίνουν καθημερινά το παρόν στις μικρές και μεγάλες μάχες για τα προβλήματα των περιοχών τους σε κάθε άκρη της Στερεάς. Η κίνησή μας κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου με υποψήφια περιφερειάρχη τη Δέσποινα Σπανούδη, χημικό μηχανικό με μακρά επαγγελματική εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει έντονη συμμετοχή σε πολλές τοπικές κοινωνικές πρωτοβουλίες για ζητήματα περιβάλλοντος, βιομηχανικής ρύπανσης, ενεργειακών δραστηριοτήτων και υπεράσπισης των κοινωνικών δικαιωμάτων.

2 σχόλια:

 1. Δεν υπάρχει αντίστοιχη πρωτοβουλία πανελλαδικά.
  Και μόνο η συγκρότησή της αποτελεί κατάκτηση για το μέλλον, φανταστείτε να πάει και καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Τα πάντα ρει"

  "Το χρήμα ως χρέος"!
  http://vimeo.com/5350419#

  και "οι ειδήμονες του χρήματος" (με ελληινκο΄ς υπότιτλους)
  1)http://video.google.com/videoplay?docid=439586221319126077#

  2) http://video.google.com/videoplay?docid=1196961079151878998#

  η εξ ολοκλήρου χωρίς τίτλους (και για εξάσκηση, στα αγγλικά)
  http://video.google.com/videoplay?docid=-515319560256183936#

  είναι δυο ντοκιματέρ που είναι προσιτά στο διαδύκτυο, και θα πρέπει να γίνουν κτήμα πρώτα του κάθε πολίτη για να είναι εις θέσει να κρίνει την ασυναρτησία του πολιτικού λόγου σε σχέση με την αντιμετώπιση τον προβλημάτων τις οικονομίας αλλά και εν επί γνώση η άγνοιά τους έξάρτησ από εξοπολιτικούς ιδιωτικούς μηχανισμούς που τους υποχρεώνουν να πένουν αποφάσεις ΕΠΙΔΗ ακριβώς δεν γνωρίζουντην πραγματικότα ΠΙΣΩ από τη σχέση των πραγμάτων ΑΥΤΩΝ που τους ελέγχουν προιδεάζοντας τους να πέρνουν πολιτικές αποφάσεις στα πλαίσια του εύρυθμου ιδιωτελών σχεδιασμών.

  Το θέμα είναι ποιοι θα αφιερώσουν χρόνο για εναλακτική προοπτική διεξόδου από αυτή την αρωστημένη εξάρτηση, με ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ! πολιτική φαντασία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή