Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με μεγάλη συμμετοχή σε ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες επιλέγονται οι αντιπεριφερειάρχες του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς

Με ανοιχτές συνελεύσεις που τις χαρακτηρίζει η άμεση δημοκρατία και η μεγάλη συμμετοχή πολιτών ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι διαδικασίες επιλογής υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς.


Ο Κώστας Κουρκούτης, πρώην δήμαρχος Θήβας, πανελλήνια γνωστό στέλεχος της αριστεράς και της αυτοδιοίκησης, μέλος του ΣΥΝ, αποδέχθηκε ομόφωνη πρόταση να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας.


Η Δέσποινα Μαρίνου, ανένταχτη από το χώρο της αριστεράς και της οικολογίας, με έντονη δράση σε κοινωνικούς αγώνες και κινήματα για την προστασία του περιβάλλοντος, αποδέχθηκε επίσης ομόφωνη πρόταση να είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχισσα Εύβοιας.


Το Σάββατο 2/10/2010 στη Λαμία, στις 7μμ, στην Αίθουσα Φίλων Θεάτρου (Στοά Μουσάτου, 3ος όροφος), σε ανοιχτή συνέλευση, θα προταθεί υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης από την περιοχή της Φθιώτιδας και θα εξειδικευθεί το πρόγραμμα του Αυτοδιοικητικού Κινήματος για το νομό। Με ανακοίνωσή τους, τα μέλη της εκλογικής επιτροπής του Αυτοδιοικητικού Κινήματος από τη Φθιώτιδα (Κώστας Θεοδοσίου, Κώστας Ντούτσικος και Χρήστος Πολύμερος) καλούν τους πολίτες της νομού τους να εμπλουτίσουν τη διαδικασία με τη μαζική συμμετοχή τους. «Φιλοδοξία μας», διευκρινίζουν, «είναι η περαιτέρω διεύρυνση του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς με ενεργούς πολίτες, τόσο μέχρι τις εκλογές όσο και μετά από αυτές, ώστε να λειτουργήσει ως μάχιμος αυτοδιοικητικός πόλος απέναντι στις επιπτώσεις στη ζωή των πολιτών της περιφέρειας από τις πολιτικές του δικομματισμού, του νεοφιλελευθερισμού, του Καλλικράτη και του Μνημονίου.»


Την Παρασκευή 1/10/2010, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει η συνέλευση της Φωκίδας, στην Άμφισσα (π।Δημαρχείο, αίθουσα συνεδριάσεων).


Την Κυριακή 3/10/2010, στις 11 το πρωί, στο κλειστό Θέατρο της Λειβαδιάς, σε ανοιχτή συνέλευση των μελών και φίλων του Αυτοδιοικητικού Κινήματος από όλους τους νομούς της περιφέρειας, θα συζητηθεί το συνολικό πρόγραμμα και ο προγραμματισμός μέχρι τις εκλογές, ενώ θα ολοκληρωθεί και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου.


Υπενθυμίζεται ότι το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς έχει επιλέξει για τη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη μια γυναίκα, τη Δέσποινα Σπανούδη, γνωστή από τη συμμετοχή της σε αγώνες για την κοινωνία και το περιβάλλον του συνόλου της περιφέρειας.

Για επικοινωνία: Τηλ. γραφείο τύπου.: 6981036906

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου