Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Δεύτερη συνέλευση στην Εύβοια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση

Καλούμε όλους τους φίλους του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Στερεάς Ελλάδας που είναι από την Εύβοια, να συμμετέχουν την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΗΚΕΧ (Αβάντων 50, Χαλκίδα) για την συνέχιση της συζήτησης για τις προγραμματικές θέσεις και όλα τα θέματα της εκλογικής δουλειάς για το νομό και για τον/την υποψήφιο/α αντιπεριφερειάρχη της κίνησης μας για την Εύβοια. Στo "Αυτοδιοικητικό Κίνημα", συμμετέχουν πολίτες που δίνουν καθημερινά το παρόν στις μικρές και μεγάλες μάχες για τα προβλήματα των περιοχών τους σε κάθε άκρη της Στερεάς. Η κίνησή μας κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου με υποψήφια περιφερειάρχη τη Δέσποινα Σπανούδη, χημικό μηχανικό με μακρά επαγγελματική εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει έντονη συμμετοχή σε πολλές τοπικές κοινωνικές πρωτοβουλίες για ζητήματα περιβάλλοντος, βιομηχανικής ρύπανσης, ενεργειακών δραστηριοτήτων και υπεράσπισης των κοινωνικών δικαιωμάτων.

Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς

http://periferiastereas.blogspot.com/

protovoulia.stereas.evias@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. http://te-in.facebook.com/group.php?gid=117767028243043

    Τώρα εν όψι των εκλογών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του εκλογικού σώματος που θα διαμορφώνει την πολιτική στην περιφέρεια και τους δήμους, ελπίζω to Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας να αδράξει τις ευκαιρίας και να εγγράφως να τοποθετηθεί, για τους τρόπους και μεθόδους διαδικασίας που θα συνδράμει για υπεράσπισης της δημοτικής περιουσίας και των βοσκοτόπων, που το δημόσιο παραχώρησε στο δήμου Σκύρου, για την συνδρομή του προς τοις ενώσεις πολιτών, όπως και αυτής της ΕΝΩΣΗς ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΚΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ πέρα από το όποιο πολιτικό πρόγραμμα του κάθε εξαρτώμενου υποψήφιου δήμαρχου στη Σκύρο.

    Για να μπαίνουν τα θέματα σε μια σωστή βάση καθώς τα "κιλοβάτ" είναι πολλά.
    http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=6281

    και η σύμπνοια μεγάλη!
    http://www.skyros-pigmi.gr/article.php?id=12864

    υπάρχει ο κίνδυνος
    και για τη μη προστασία της δημόσιας/δημοτικής περιουσίας
    http://www.servitoros.gr/news/view.php/28308/

    και να μην επιστραφούν τα 1.935 στρέμματα της Μονής Αγ. Λαύρας στο Δημόσιο, και όχι μόνον, αφού την ίδια στιγμή δια της ενεργητικής υπεκφυγής ευθυνών της δημοτικής αρχής του δήμου Σκύρου όχι μόνον υποθάλπουν τους καταπατητές για περαιτέρω καταπατήσεις αλλά και τους συνδράμουν πολιτικά και δικονομικά από κάθε πλευρά!!!

    http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=542157

    Τα σχετικά αναρτώμενα αποτελούν και μια καταγραφή των προβλημάτων του δήμου Σκύρου που άπτονται των ευθυνών ελέγχου και παρέμβασης από τον Περιφερειάρχη, και είναι μια τοποθέτηση για το στιγματισμό αυτών που δεν έπραξαν το καθήκον τους, αλλά και των υποψηφίων που με αοριστολογίες θα προσπαθήσουν να αδράξουν την εμπιστοσύνη της ψήφου των πολιτών και την άλλη μέρα θα τους γράψουν! με ένα μεγάλο ευχαριστώ!

    Αν δεν γίνετε κατανοητό το άμεσο του περιεχόμενου της πρότασης, το μαιλ μου είναι προσιτό για κάθε ενδιαφερόμενο.

    Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες στο Αυτοδιοικητικό κίνημα Στερεάς Ελλάδας θα πρέπει να συνδράμουν ώστε να καταγραφή και η προτεραιότητα των μακροχρόνιων επί μέρους μεγάλων προβλημάτων του εκάστου δήμου, ευθύνη μιας ομάδας ενδιαφέροντος στήριξης της υποψήφιας Δέσποινας Σπανούδη, που θα αντιμετωπίσει η Περιφερειάρχης.

    Έχοντας ΠΑΝΤΑ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ότι...
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή