Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχισσα Φθιώτιδας, με το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς, η Βασιλική Λέβα

Με ανοιχτή συνέλευση που έλαβε χώρα στη Λαμία, το Σάββατο 2/10/2010, τα μέλη του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς (υποψήφια περιφερειάρχισσα η Δέσποινα Σπανούδη) επέλεξαν για υποψήφια αντιπεριφερειάρχισσα Φθιώτιδας τη Βασιλική Λέβα.

Η Βασιλική Λέβα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία, όπου και εργάζεται ως φιλόλογος. Σπουδάζει νομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Προέρχεται από το χώρο της ευρύτερης ανένταχτης Αριστεράς. Δραστηριοποιείται, κυρίως, στο χώρο των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, με ενεργό δράση στο αντιρατσιστικό κίνημα. Η συμμετοχή της στους αγώνες της ευρύτερης Αριστεράς και στην πόλη που γεννήθηκε είναι συνεχής και γνωστή. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Λαμίας για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, καθώς και του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ Φθιώτιδας.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα ψηφοδέλτια για την περιφέρεια Στερεάς, το ψηφοδέλτιο του Αυτοδιοικητικού Κινήματος δεν διαμορφώνεται από κομματικά χρίσματα που δίνονται σε κλειστά κομματικά γραφεία. Προκύπτει από ανοιχτές μαζικές συνελεύσεις ενεργών πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου