Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Επίσημη "πρώτη" του "Αυτοδιοικητικού κινήματος" στην Εύβοια και το Αλιβέρι

Κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Εύβοιας, καθώς και των θέσεών του για τα φλέγοντα ζητήματα του νομού θα πραγματοποιήσει το “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς”, στο Αλιβέρι, στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ.. Θα παρευρεθούν οι: Δέσποινα Σπανούδη, υποψήφια περιφερειάρχισσα Στερεάς, η Δέσποινα Μαρίνου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχισσα Εύβοιας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εύβοιας.

Το Αλιβέρι έχει αποτελέσει, τα τελευταία χρόνια, θέατρο μεγάλων ενεργειακών και περιβαλλοντικών πιέσεων, γεγονός που έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη ενός ισχυρού κινήματος των πολιτών της ευρύτερης περιοχής. Τα μέλη του “Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς” και, ιδιαίτερα, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχισσα Εύβοιας Δέσποινα Μαρίνου έχουν άμεση συμμετοχή σε αυτό το κίνημα, που αντιμάχεται τις ρυπογόνες επενδύσεις, που σχεδιάζονταν (όπως παλιότερα η μονάδα λιθάνθρακα της ΔΕΗ) ή που σχεδιάζονται (όπως η μονάδα καύσης RDF στις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ).

Η παρουσία του “Αυτοδιοικητικού κινήματος” στο Αλιβέρι είναι μια ακόμη ευκαιρία να δηλωθεί η υποστήριξή του στις εναλλακτικές προτάσεις του περιβαλλοντικού κινήματος Αλιβερίου για το ενεργειακό μέλλον της περιοχής, καθώς και στην απαίτησή του για πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια στις διαδικασίες αδειοδότησης της μονάδας καύσης RDF, που βρίσκεται σε εξέλιξη, με την πλήρη κάλυψη και νομιμοποίηση της πλειοψηφίας της σημερινής νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, υπό τον κ। Μπουραντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου