Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

To “Αυτοδιοικητικό κίνημα” παρουσιάζει ψηφοδέλτιο και προγραμματικές θέσεις για την Εύβοια, στο Αλιβέρι

Το Αλιβέρι, την περιοχή με τις μεγαλύτερες, ίσως, περιβαλλοντικές πιέσεις στην Εύβοια, επέλεξε το “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς” για να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Εύβοιας και τις θέσεις του στα φλέγοντα ζητήματα του νομού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Αλιβερίου, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ.. Θα παρευρεθούν οι: Δέσποινα Σπανούδη, υποψήφια περιφερειάρχισσα Στερεάς, η Δέσποινα Μαρίνου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχισσα Εύβοιας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εύβοιας.

Τα μέλη του “Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς” και, ιδιαίτερα, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχισσα Εύβοιας Δέσποινα Μαρίνου έχουν άμεση συμμετοχή στο κίνημα των πολιτών της περιοχής του Αλιβερίου για την αποτροπή των ρυπογόνων επενδύσεων, που σχεδιάζονταν (όπως παλιότερα η μονάδα λιθάνθρακα της ΔΕΗ) ή που σχεδιάζονται (όπως η μονάδα καύσης RDF στις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ). Η παρουσία του “Αυτοδιοικητικού κινήματος” στο Αλιβέρι είναι μια ακόμη ευκαιρία να δηλωθεί η υποστήριξή του στις εναλλακτικές προτάσεις του περιβαλλοντικού κινήματος Αλιβερίου για το ενεργειακό μέλλον της περιοχής, καθώς και στην απαίτησή του για πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια στις διαδικασίες αδειοδότησης της μονάδας καύσης RDF, που βρίσκεται σε εξέλιξη, με την πλήρη κάλυψη και νομιμοποίηση της πλειοψηφίας της σημερινής νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, υπό τον κ. Μπουραντά.

Τέλος, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχισσα Εύβοιας Δέσποινα Μαρίνου, θα περιοδεύσει και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις, το πρωί του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου στην περιοχή του Αλιβερίου, το απόγευμα στον Κάραβο, ενώ την Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί τα Στύρα και την Καρυστία. Παράλληλα, κλιμάκια υποψηφίων του “Αυτοδιοικητικού κινήματος” θα περιοδεύσουν το Σαββατοκύριακο σε χωριά της Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου