Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η συνέλευση του Αυτοδιοικητικού κινήματος

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, όσες και όσοι συμμετέχουν ή ενδιαφέρονται για το Αυτοδιοικητικό κίνημα, συναντιόμαστε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στις 11.00, στο πνευματικό κέντρο Αγ. Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.

Θα συζητήσουμε για την αποτίμηση των περιφερειακών εκλογών, τα βασικά θέματα που θα αποτελέσουν αντικείμενο διεκδικήσεων των πολιτών, το επόμενο διάστημα, και τη διεύρυνση των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών, ώστε να διευκολυνθεί η ισότιμη συμμετοχή σε όλες τις περιοχές της Στερεάς.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η διαμαρτυρία των πολιτών, εκφράστηκε σε μεγάλο βαθμό μέσα από την αποχή, τη λευκή και άκυρη ψήφο, που ιδιαίτερα στο β΄ γύρο έφθασαν σε ύψη-ρεκόρ. Η επόμενη μέρα είναι κρίσιμη. Η οργάνωση των αντιστάσεων από τους ίδιους τους πολίτες, είναι ίσως η μόνη πραγματική διέξοδος. Και σε αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., στη Χαλκίδα (δημαρχείο – αίθουσα δημοτικού συμβουλίου), θα προηγηθεί η συνέλευση των μελών και φίλων του “Αυτοδιοικητικού κινήματος”, από την περιφερειακή ενότητα Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου