Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Καταληκτική Εκδήλωση και Τελικό Μήνυμα. Συνάντηση Δέσποινας Σπανούδη με τον συναγωνιστή-σύμβολο παπα-Γιάννη Οικονομίδη

Η κοινωνία υποφέρει στο πλαίσιο μιας πρωτοφανούς οικονομικής και πολιτικής κρίσης। Γυρίζει με οργή την πλάτη στα κόμματα που κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες. Παρακολουθεί με απογοήτευση την αδυναμία συγκρότησης μιας ισχυρής εναλλακτικής, ενωτικής, προοδευτικής πολιτικής πρότασης από τις δυνάμεις της αριστεράς και της οικολογίας.

Το “Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς: Με Αγώνες και Αλληλεγγύη Απέναντι στην Κρίση”, με υποψήφια περιφερειάρχισσα τη Δέσποινα Σπανούδη, είναι μια μοναδική περίπτωση ενωτικού ψηφοδελτίου, που διαμορφώθηκε από “τα κάτω”, με μαζικές, ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη την περιφέρεια. Από πολίτες με έντονη δράση σε κινήματα για ποιοτική εργασία σε καθαρό περιβάλλον, για την υπεράσπιση των δημόσιων πόρων και για τα κοινωνικά δικαιώματα. Συμμετέχουν σε αυτό ανένταχτοι και ακομμάτιστοι, αλλά και πολίτες οργανωμένοι σε ένα μεγάλο εύρος πολιτικών χώρων, που δεν θυσιάζουν την ανεξαρτησία των κινημάτων στην αγωνία για κομματική καταγραφή. Πολίτες που αντιπαρατέθηκαν συλλογικά και κινηματικά σε νομάρχες και αντινομάρχες που συνέργησαν στην κοινωνική, εργασιακή και περιβαλλοντική υποβάθμιση της Στερεάς και τώρα διεκδικούν την επανεκλογή τους στην περιφέρεια. Εδώ και χρόνια, μας έβρισκαν, και θα μας βρίσκουν ασφαλώς και στο μέλλον, απέναντί τους. Και αυτοί και τα μεγάλα συμφέροντα, που συστηματικά και για πολλά χρόνια λυμαίνονται τη Στερεά. Είναι βέβαιο ότι αυτό το πολιτικο-οικονομικό σύμπλεγμα δεν έχει καμία διάθεση να μας βρει απέναντί του πιο ενισχυμένους και με εκλεγμένους εκπροσώπους στην περιφέρεια. Η ψήφος των πολιτών στο “Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς” θα τους χαλάσει τα σχέδια.

Το “Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς” επέλεξε να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό του και να ξεκινήσει επίσημα την προεκλογική του παρέμβαση με εκδήλωση στην περιοχή Ασωπού - Οινοφύτων. Μια περιοχή σύμβολο των δεινών της Στερεάς. Εκεί θα ολοκληρώσει και την προεκλογική του παρέμβαση. Η υποψήφια περιφερειάρχισσα Δέσποινα Σπανούδη θα συναντηθεί την Παρασκευή 5/11/2010, στις 11 το πρωί, με τον συναγωνιστή, σύμβολο του ακηδεμόνευτου περιβαλλοντικού κινήματος παπα-Γιάννη Οικονομίδη και μέλη του Συλλόγου Πολίτες για την αειφορία.

Για την επικοινωνία:
γραφείο τύπου
τηλ.: 6981036906

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου