Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα για τις εκλογές απο την Οικολογική Κίνηση Αντίκυρας “Η ΑΡΤΕΜΙΣ”

Στο πλαίσιο των Περιφερειακών εκλογών, η Οικολογική Κίνηση Αντίκυρας “Η ΑΡΤΕΜΙΣ” συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς και εκπροσωπήθηκε από τη Διαχειρίστριά της κα Μαυρίκη-Οικονόμου.

Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα εκφράζει την κοινή βούληση όλων εκείνων των ενεργών και ελεύθερων πολιτών οι οποίοι με δράσεις και κοινωνικούς αγώνες, πέρα και πάνω από κάθε μορφής χειραγώγηση και ταμπέλες, ζητούν μια ανθρώπινη ποιότητα ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους στον τόπο που ζουν.

Οι καρποί αυτών των αγώνων (η ματαίωση των ρυπογόνων μονάδων λιθάνθρακα, η πορεία ενέργειας στη γέφυρα του Ρίου, η απόβαση ενέργειας στην Αντίκυρα, οι αγώνες κατά της ρύπανσης του Ασωπού και η παραδοχή του προβλήματος από το επίσημο κράτος με λήψη μέτρων, οι αγώνες για τη σωτηρία του Κορινθιακού, οι αγώνες για να μην καταστραφεί η Αντίκυρα και η ευρύτερη περιοχή από το σχεδιαζόμενο ενεργειακό κέντρο, οι αγώνες για την ελεύθερη χωρίς διόδια πρόσβαση στην Εθνική οδό κ.α.) αποτελούν απτά δείγματα γραφής που δεν χαρίζονται αλλά κερδίζονται.

Η αναγνώριση αυτών των προσπαθειών αποτυπώθηκε στις πρόσφατες εκλογές κατά θετικότατο τρόπο με μια έδρα του Αυτοδιοικητικού Κινήματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς. Σε τοπικό επίπεδο, ένα σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων της Αντίκυρας, όλου του πολιτικού φάσματος, στήριξε την εκπρόσωπο της ‘’ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ’’ εκφράζοντας έτσι ξεκάθαρα τη συμπαράσταση του στους αγώνες και τη θέληση του για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!!!!

Μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια με αίσθημα ευθύνης μαζί με εσάς, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θάρρος, για το καλό όλων μας και κυρίως των παιδιών μας.

Σε ό,τι αφορά τους ψιθύρους για το Β' γύρο των εκλογών, η ‘’ΑΡΤΕΜΙΣ’’ ξεκαθαρίζει τα εξής:

Η ‘’ΑΡΤΕΜΙΣ’’ είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και όχι κομματικός μηχανισμός. Συγκροτήθηκε από ελεύθερους ανθρώπους και απευθύνεται σε ελεύθερους ανθρώπους. Δεν κηδεμονεύεται και δεν κομματικοποιείται. Δεν στηρίζεται από κομματικούς μηχανισμούς και δεν στηρίζει κομματικούς μηχανισμούς ή ''ανεξάρτητες παρατάξεις''. Δεν καθοδηγείται και δεν καθοδηγεί κανένα. Έχει ξεκάθαρους στόχους που δημοσίευσε και αποτύπωσε σε έντεκα ερωτήματα, δίνοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους δημάρχους όχι μόνο του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας - Αντίκυρας, αλλά και των όμορων Δήμων, να τοποθετηθούν στα εκρηκτικά περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Δυστυχώς, κανείς δεν ανταποκρίθηκε και αυτή είναι η αλήθεια!!!

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες, φίλες και φίλοι,

Δύναμή μας είστε εσείς που με κάθε τρόπο και κάθε κόστος μας στηρίζετε.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους φίλους της "Αρτέμιδας " για τους αγώνες και το ηθικό/κοινωνικό και πολιτικό επίπεδό τους. Καλή δύναμη. Ο αγώνας συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάτησαν πεπονόφλουδες, επέλεξαν την πιο σωστή στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή