Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συνέλευση στην Εύβοια

Συνέλευση των μελών και φίλων του “Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς”, από την περιφερειακή ενότητα Εύβοιας


Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, τα μέλη και οι φίλοι του “Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς”, από την περιφερειακή ενότητα Εύβοιας, συναντιούνται για να κάνουν τον απολογισμό της συλλογικής προσπάθειάς τους, να αποτιμήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να καθορίσουν τις προτεραιότητες της αυριανής μέρας.
Μέσα από την ανοιχτή αυτή διαδικασία, το “Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς” επισφραγίζει μια πρωτόγνωρη και εξαιρετικά γόνιμη πρώτη παρουσία στην Εύβοια, που σημαδεύτηκε από την παρέμβαση των ενεργών πολιτών σε μια κρίσιμη μάχη, σε μια ευρύτερη γεωγραφική ενότητα με πλήθος προβλημάτων. Και, φυσικά, εν μέσω μιας μεγάλης κρίσης και σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά εχθρικό σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, γεγονός που επιβεβαιώνει την αξία του εγχειρήματος.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Χαλκίδας (είσοδος από οδό Φαρμακίδου 15).
Θα ακολουθήσει η περιφερειακή συνέλευση του “Αυτοδιοικητικού κινήματος”, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στις 11.00, στο πνευματικό κέντρο Αγ. Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.

Για την επικοινωνία:
γραφείο τύπου Εύβοιας
τηλ.: 6937433623

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου