Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Με την καταμέτρηση του 90% των ψήφων στην Στερεά Ελλάδα

Περγαντάς Κλέαρχος του Ιωάννη / ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 39,16 %, έδρες 10

Χειμάρας Αθανάσιος του Γεωργίου / Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της ανάπτυξης 35,16 %, έδρες 9

Μαρίνος Γεώργιος του Βασιλείου / ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 10,85 %, έδρες 3

Παπανδρέου Νικόλαος του Ευσταθίου / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 7,88 %,έδρες 2

Στούπης Νικόλαος του Λουκά / ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 3,70 %, έδρα 1

Σπανούδη Δέσποινα του Κωνσταντίνου / Αυτοδιοικητικό κίνημα Περιφέρειας Στερεάς με αγώνες και αλληλεγγύη απέναντι στην κρίση 3,25 %, έδρα 1

2 σχόλια:

  1. Ευθύμης Παπαδημητρίου8 Νοεμβρίου 2010 στις 2:41 μ.μ.

    Πήραμε μια έδρα ! αξίζαμε περισσότερες.-- Σένα φαύλο κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο.. οι άριστοι έγιναν έσχατοι..--Οσοι γνωρίζουν για την ποιότητα της πρωτοβουλίας , το υψηλο πολιτικο και κοινωνικό ήθος και την αφιλόκερδη παρέμβαση των πρωτεργατών και των υποστηρικτών νοιώθουν υπερήφανοι γιατί συμμετείχαν σε μια πρωτοποριακή, παραδειγματική κίνηση..--Ο αγώνας στο τοπικό,περιφερειακό και κοινωνκό μέτωπο θα συνεχιστεί ...Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη..--Οι αγώνες για μια καλύτερη κοινωνία δεν έχουν τελειωμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα Ξεκινάμε

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της 7ης Νοεμβρίου το Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς κατάφερε να εκπροσωπηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο της Στερεάς με την Δέσποινα Σπανούδη. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με μεγάλη χαρά γιατί αποτελεί επιβράβευση των αγώνων της προηγούμενης περιόδου.
    Τα κινήματα της περιοχής έχουν πλέον τον δικό τους λόγο στην εκλεγμένη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
    Στην Φωκίδα πήραμε την τέταρτη θέση ξεπερνώντας δύο συνδυασμούς.
    Το γεγονός αυτό είναι σημαντικότατο αν σκεφτεί κανείς ότι εκτός του γεγονότος ότι δεν είχαμε κομματικό χρίσμα, δεν υπήρχε μέχρι τώρα εκπροσώπηση στους Αυτοδιοικητικούς θεσμούς της περιοχής που θα διευκόλυνε την σχέση μας με τους πολίτες θα μας έδενε μαζί τους και θα στήριζε το εκλογικό μας κατέβασμα.
    Πήραμε 1000 ψήφους που ήταν σημαντικά αυξημένοι σε ποσοστό στις περιοχές που έδρασαν οι ομάδες πολιτών του κινήματός μας. Αυτές οι ομάδες ήταν το κέντρο της παρέμβασης μας και φιλοδοξούμε το επόμενο διάστημα να τις αναπτύξουμε σε όλον τον Νομό.
    Μια νέα εποχή της κοινής δράσης έχει ανατείλει πλέον και το Αυτοδιοικητικό Κίνημα καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στις διαδικασίες του, ώστε να δικαιωθούν οι προσδοκίες που γεννήθηκαν.

    Με κοινή δράση τώρα ξεκινάμε.

    Αποστόλης Τσιάμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή